Afleveringsangst og Prokrastinering

At prokrastinere er fandeme dumt!
I denne uge, i vinterferien, har jeg gået meget og tænkt på alt det jeg skal lave og have gjort. Jeg har hele to, måske endda tre stile for til i næste uge. Dem er jeg ikke startet på endnu. Jeg har villet øve musik meget , men er i stedet blevet liggende i sengen for meget. Generelt har det været en uge, en ferie med rigtigt meget man gerne har villet, og som man ikke har gjort. Ikke at man slet ikke har gjort noget: Aldrig har jeg spillet så meget Dungeons of Dredmor, og lyttet til så meget lækker indie-pop (Animal Collective er ret nice, tjek dem ud, altså når i har gjort jeres pligter, yo). Og jeg har skam da også forsømt bloggen her, der burde være kommet et opslag i sidste fredag (Det kom der ikke, for jeg havde lidt travlt med at drikke whiskey og feste og nyde tilværelsen i Odenses kældre).

Det giver jo lidt en følelse af skuffelse. Skuffelse med sig selv. Tænk at man bare drev den af , lå og pruttede i sengen i stedet for at forbedre sig selv og gøre sine pligter. Fy fanden. Man er jo en skarnsunge! Havde man været uheldig havde man fået smæk, om man var under overvågning og skulle opfylde en produktivitetskvote hver dag. Da ville jeg sandelig være slået til plukfisk nu (Det ville nok heller ikke hjælpe på produktiviteten).

Nu har jeg skrevet lidt her, hold da op, man har gjort noget produktivt? Der er i hvert fald dukket en tekst op på min blog. Ærgeligt jeg ikke kan aflevere den til mine lærere. Så ville alt jo være skønt. Den er jo lige til et tolv-tal. Faktisk burde den deles ud i alle verdenshørner, og ud i alle kroge af internettet. Gider i lige gøre det, læsere, gider i gøre noget produktivt for mig? Det kunne være meget funny, desuden får jeg en susen for ørene, en susen fra al den dopamin, der frigives, når jeg ser på min blogs statistik-side og ser at numrene går opad. Nu slutter jeg.

Men først en lille joke, tyvstjålet fra diverse internetfora:

Hjælp, jeg har en engelsk stil på 500 ord og et sæt matematik for til i næste uge og jeg kan ikke stoppe med at skrive på min blog! Hvad gør jeg?

Ja, hvad gør jeg? Sound off in the comments below! Lol.

Eller hvis i bare vil lave ingenting kan i jo lytte lidt lækkerhedsmusik, her kommer noget jeg selv lavede ingenting til i går! Det er meget lækkert.

Og så slut!!

 

Advertisements

2 thoughts on “Afleveringsangst og Prokrastinering

    1. Lyder lækkert. Desværre er det slet med moneter lige nu, så det må altså vente. 😦 Men din mormor lyder nice, hende vil jeg besøge når jeg har chancen. Er hun cool og har hun gode hjemmelavede bussemænd? 🙂 🙂 Og jeg skal lige hilse fra Gertrud. :)) 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s